Climategate FOI - IPCC gelekte email data

Klimaatsverandering en Climategate

Klimaatsverandering en de leugens van de wetenschappers!

Het begrip Climategate raakte in december 2009 in zwang nadat duizenden e-mails en documenten waren gelekt of gehackt van de Climate Research Unit in Engeland, een onderzoeksinstituut dat een cruciale speelt in het internationale klimaatonderzoek en dat dé aangever is van het IPCC.

De e-mails wekken de indruk dat een wereldwijd "Team" van invloedrijke klimaatonderzoekers gegevens gemanipuleerd heeft, sceptici uit de wetenschappelijke literatuur weerde en hun metingen en softwareprogramma’s niet wenste te delen met sceptici in weerwil van de verstrekkende Britse Freedom of Information Act. De affaire zorgt met name in de Angelsaksische media voor grote commotie en gooit daar olie op het vuur van een al langer slepende diepgravende wetenschappelijke en politieke controverse (debat). Nederland is wat dieper weggezonken in het moeras van kritiekloze groengelovigheid. Het risico bestaat dat onze 'linkse' media en onze politici de zaak snel met de mantel der liefde willen bedekken.
Wij zullen deze emails, documenten en data daarom voor iedereen die toch critisch is en het zelf wil controleren online beschikbaar houden!

Zoals Maarten Luther al wist: context in je moerstaal is cruciaal voor een beter begrip en een vruchtbaar debat in de nasleep van Climategate of zoals Wikipedia het vooralsnog noemt: het Climatic Research Unit e-mail hacking event.

Het leek ons zeer wenselijk de emails waar we regelmatig naar verwijzen te publiceren, u kunt er doorheen bladeren of het hele archief downloaden climactic-research-unit-foi-leaked-data.zip (Dit .zip bestand bevat ook veel onderzoeks en meet data welke we binnenkort na onderzoek gaan publiceren).

Hieronder de beruchte en gevreesde lijst met emails:

WEERHUISKE.nl

Onze 1e website om onze weerdata en gevens te presenteren, online sinds 2012. Tegenwoordig ziet u op deze website de weergegevens van weerdiensten zoals Weeronline en Buienrader.

KLIK

WSGB.nl

Onze 2e website om onze weerdata en gevens te presenteren, online sinds 2012. Hier presenteren wij puur onze eigen gegevens en de weersverwachting.

KLIK voor de mirror KLIK

Colandino.nl

Op deze website tonen we de hardware van ons weerstation en geven we ook uitgebeide omschrijvingen en reviews over gebruikte hardware. Onder andere Raspberry Pi, Arduino, Linux, Zelfbouw enz..

KLIK